A new chapter!

Jullie speciale dag, vastgelegd voor altijd...

Gefeliciteerd!

Het gaat gebeuren, gefeliciteerd! Jullie gaan trouwen! Dat betekent dat de zoektocht naar een trouwfotograaf van start is gegaan.

Ben ik degene die jullie speciale dag mag vastleggen? Zijn jullie op zoek naar iemand die creatieve en liefdevolle beelden van jullie dag kan maken?

Graag vertel ik jullie wat meer…

Mensen die mij kennen zouden mij kunnen omschrijven als een sociale, creatieve, gezellige en enthousiaste fotograaf. Ik kan goed de rust bewaren en ik ben een echte meedenker! Ik fotografeer bruiloften vol met liefde en passie. Ik vind het geweldig om te doen en ik kan al mijn creativiteit kwijt in zo’n mooie dag waar de liefde gevierd wordt.

Houden jullie van pure, filmische ‘candid’ beelden en een creatieve manier van momenten vastleggen? Dan zit je bij mij goed. Ik let op emotie en ik heb oog voor detail. Bij het bekijken van mijn foto’s gaan jullie weer even helemaal terug in de tijd! Ik leg bijvoorbeeld veel van de omgeving vast zoals de kleinste details die je zelf misschien net mist.

Als jullie speciale dag dan echt voorbij is, heb je een herinnering voor altijd…

Jullie eigen persoonlijke verhaal!

Kennismaking

Nadat ik jullie gegevens heb ontvangen via de contactpagina, plan ik heel graag een fysiek of digitaal kennismakingsgesprek in. Het is natuurlijk ontzettend belangrijk dat ik bij jullie pas en dat er een klik is!

Daar komen we samen achter in ons gesprek waarin ik meer over mijzelf vertel en jullie alles mogen vragen.

Ik ben ontzettend benieuwd naar jullie grote dag en wie weet zijn we wel een match!

Neem hieronder een kijkje in mijn bruiloft portfolio!