Over Isabel

Hi! Wat leuk dat je meer over mij wilt weten. Het is natuurlijk fijn om te weten wie er achter de lens staat. Daarom vertel ik jou graag mijn verhaal.

Ik ben Isabel Jansen, 23 jaar en ik ben opgegroeid in Huissen. Als klein meisje vond ik het al geweldig om met de camera van mijn ouders op pad te gaan. Dit deed ik dan in de natuur of ik vroeg een vriendinnetje om model te gaan staan!

Verder ben ik altijd al een creatief persoon geweest.
Mijzelf creatief uiten is iets waar ik heel gelukkig van word,
want naast fotograferen hou ik ook van schilderen en kleien!

Toen ik klaar was met mijn middelbare school ben ik dan ook de MBO Niveau 4 Fotografie opleiding gaan doen op het Technova College in Ede. Hier heb ik vier jaar fotografie gestudeerd en in mei 2021 ben ik Camera Bells gestart!

Mijn stijl

Ongedwongen zet ik jou/jullie op de foto, kinderen laat ik dansen en spelen en bij koppels spat de liefde er vanaf! Het is echt, en het is puur. Maar vooral gezellig! Een fotoshoot hoort niet te voelen als iets wat ‘moet’.

Ik zou mijn fotografie stijl omschrijven als filmisch en kunstzinnig. Hou jij van het contrast tussen licht en donker, en een tikkeltje artistiek? Ik wel!

Fotografie is kunst. Een foto is meer dan alleen een stilstaand beeld, foto’s vertellen een verhaal. Mijn fotografie stijl haalt in mijn ogen de kracht van elk persoon naar boven.

In het retoucheren ga ik ook niet extreem los. Jij bent jij en alles van jou mag er zijn.

(!) De nabewerking van een bruiloft, bedrijfsportret/reportage en/of feest is niet zo intens als bijvoorbeeld een kunst portret. Hier over bespreek ik ook graag jouw wensen!

Waarom ben ik de fotograaf voor jou?

Omdat mijn liefde en passie voor fotografie zo groot is, is mijn aanbod dat ook! Of je nou een fotograaf zoekt die jouw gezin mooi op de foto kan zetten, of een fotograaf die jouw bedrijf een gezicht kan geven? Het kan allemaal!

Ik ben een echte outdoor fotograaf en ik maak bij voorkeur alleen gebruik van natuurlijk licht.

Ik ben geduldig, een meedenker en ik luister naar jouw wensen. Samen kunnen we er op deze manier een fijne ervaring van maken.
Het aller belangrijkste vind ik dat jij je op je gemak voelt. Ik stuur waar nodig en het maakt niks uit als je nog nooit op de foto bent geweest!

Op de foto gaan hoeft niet ongemakkelijk te zijn. We maken er een leuke ervaring van en we gaan genieten van het moment.

Mijn doel is om mensen gelukkig te maken met het eindresultaat.

Een herinnering voor altijd!